۱۰۰ روستای مازندران امسال گازدار می شوند/مشکلی در گازرسانی به پروژه پتروشیمی نداریم
۱۰۰ روستای مازندران امسال گازدار می شوند/مشکلی در گازرسانی به پروژه پتروشیمی نداریم
سرپرست شرکت گاز مازندران گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان امسال کار گازرسانی به 101 روستای استان انجام خواهد شد.

به گزارش بلاغ، قاسم رستمی‌مایلی در خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه در طرح ملی نهضت مسکن باید همه نیازمندی‌های لازم در این زمینه را فراهم کنیم، اظهار کرد: در هر نقطه‌ای که طرح‌های بنیاد مسکن و سازمان مسکن  شهرسازی پروژه به ما معرفی کند ما موظف به ایجاد زیرساخت‌ها و  تامین نیازمندی‌های گاز مصرفی آنها هستیم.

وی افزود: ما تلاش‌مان بر این است تا دو سال آینده کار گازرسانی به ۳۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان را به پایان برسانیم.

سرپرست شرکت گاز مازندران، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان امسال کار گازرسانی به ۱۰۱ روستای استان انجام خواهد شد.

این مسئول ادامه داد: کار گازرسانی به بیش از ۲۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان باقی می‌ماند که عمده اقدامات عملیاتی شبکه‌های داخلی این روستاها انجام شده است و تنها کار خطوط اصلی این روستاها باقی مانده است.

رستمی‌مایلی بیان کرد: کار گازرسانی به روستاهای پایین دست استان به تمام رسیده است و تنها کار روستاهای صعب‌العبور باقیمانده است که امیدواریم تا در پایان سال ۱۴۰۲ جشن اتمام کار گازرسانی روستاهای استان را برگزار کنیم.

وی عنوان کرد: هم اکنون در صدد اجرای پروژه گازرسانی به ۱۴ روستای قائم‌شهر و پل‌سفید هستیم اما دادستان این منطقه حدود ۲۵ روز است که جلوی پروژه را گرفته است و کار تعطیل شده است.

سرپرست شرکت گاز مازندران، افزود: ما از تخلف پیمانکار دفاع نمی‌کنیم و برخورد صورت گیرد اما ما این تقاضا را داریم که کار نباید متوقف شود؛ متاسفانه ما با این دست از مشکلات در نقاط گوناگون استان مواجه هستیم.

این مسئول گفت: ما در منطقه هراز، روستاهای فراوانی داریم که باید کار گازرسانی به این روستاها انجام شود اما به دلیل عرض کم مسیر و مشکلات با اداره راه، کار گره خورده است در حالیکه تمامی لوازم و بودجه کار فراهم است.

رستمی‌مایلی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص چگونگی تامین سوخت مورد نیاز پروژه پتروشیمی در شرق استان، اعلام کرد: بنا است سوخت این پروژه با تقویت خطوط استان از تهران و قم تامین شود، نامه این موضوع هم به ما زده شده است و ما از پروژه پتروشیمی، اشتراک‌پذیری هم کردیم و حتی مبلغ ۷ میلیارد تومان بابت اشتراک‌پذیری به حساب اداره گاز استان واریز شده است.

وی در ادامه به دفاع از این پروژه پرداخت و احداث پتروشیمی را برای استان مفید دانست و افزود: ما در نزدیکی محل احداث پروژه، ایستگاه بزرگی داریم و مشکلی در گازرسانی به این پروژه نداریم.

سرپرست شرکت گاز مازندران، تاکید کرد: این اشتراک پذیری از سوی استان صورت نگرفته بلکه از سوی تهران و با مطالعه کامل و کارشناسی شده انجام گرفته است و بنا است خطوط ما را تقویت کنند.

این مسئول مطرح کرد: ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار پروژه منطقه کجور و بلده است که حدود ۱۸۵ روستا از آن منتفع خواهند شد.

رستمی‌مایلی افزود: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در این پروژه بحث خرید زمین و مشکلات با منابع طبیعی است.

وی در پایان با اشاره به بازدید از ۲۰۰۰ موتورخانه شوفاژ طی سال گذشته، گفت: برای ۱۰۰ موتورخانه با هزینه شرکت گاز کارهای لازم جهت مصرف بهینه سوخت انجام شده است.